AutosoftAutosoft

Rallyteam Brouwer-Hesselink

Rallyteam Brouwer-Hesselink van de partij in Hardenberg.

Op zaterdag 16 juni zal rallyduo Bert Brouwer en Marcel Hesselink ook weer met de bekende lichtblauwe Opel Manta van de partij zijn in Hardenberg.  Voor hen is het de derde wedstrijd van seizoen 2018.

Vorig jaar kregen ze na afloop van de wedstrijd een telefoontje van wedstrijdleider Bastiaan van Lingen dat ze voor dit jaar een gratis inschijving gewonnen hadden.
Hier was het team uiteraard erg blij mee.

In maart waren ze in de polder, waar ze de Zuiderzee Shortrally hebben gereden, met een 7e plek algemeen als resultaat.  In april reden ze de Centraal Nederland Shortrally rondom Barneveld.
Hier moesten ze helaas al na twee klassementsproeven de strijd staken vanwege een kapotte versnellingsbak. Intussen is alles weer nagekeken en kunnen ze er weer vol tegen aan.
Voor de Overijsselse equipe is Hardenberg één van de thuiswedstrijden.
De Vechtdal (Short) Rally kenmerkt zich als een mooi en compact evenement. Verdeeld over zes klassementsproeven zullen ze ongeveer 60 kilometer op snelheid rijden.

Voor wie het team live in actie wil zien, is dit een mooie gelegenheid.
Het serviceterrein is op het parkeerterrein bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg en dichtbij heeft de organisatie een nieuwe proef uitgezet. Kortom: alles binnen handbereik.
De start van de eerste deelnemer zal rond 13.00 uur zijn, en de finish vanaf ongeveer 17.30 uur.

Kijk voor meer info op www.rallymax.eu of www.retrorallysport.com.